pátek 22. září 2017

IKEA 2018 || Inspirace

Poslední dobou se mi strašně libí takový ten vintage styl bydlení. Nepřestavuju si, že bych takhle žila do smrti, ale myslím, že pro studenta je to skvělý. Samozřejmě, že si v dospělosti přeji mít takovou tu velkou bílou kuchyň s ostrůvkem, kde bude trouba, a s výhledem do krásně zelené rozkvetlé zahrady, ale kdo si to může v mladém věku dovolit, žejo..
K tomuhle článku mě dovedl katalog IKEA 2018, který jsem našla doma ve schránce. Rychle ho prolistovala a našla spoustu inspirace, že se už nemůžu dočkat, až vylítnu z hnízda a začnu zařizovat bydlení podle mých představ!


Já si svůj byteček představuji asi tak, že tam budeme bydlet s kamarádkou (přítelem?), každá budeme mít malý útulný pokojíček, do kterého se bude všechno tak akorát vejít. Kuchyňka bude v takovém tom stylu "od všeho něco" (viz fotka níže! Tu kuchyň z katalogu úplně miluju). Ale i když nebude náš byt asi plně vybaven různou elektronikou atd.. budeme se mít dobře a žít si naše studentstké životy :) Máte taky takový svůj vysněný byteček, ve kterém budete žít, až se odstěhujete od rodiny, nebo už dokonce v takovém bydlíte? ♥

22 komentářů

  1. ikea má krásne veci :) my tam práve ideme pozháňať nejaké závesy na inťák

    OdpovědětVymazat
  2. Ano. Také se mi líbí vintage styl, Švédský styl bydlení.

    OdpovědětVymazat
  3. Ikeu miluju! Má skvělé věci, moc ráda tam nakupuji :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ja som sa už od rodičov presťahovala pred dvomi rokmi a Ikea bola môj pomocník pri zariaďovaní nového bývania. :) Načerpala som tam veľmi veľa inšpirácií :)

    OdpovědětVymazat
  5. IKEA je naprosto skvělá! :D vždycky si zakazuji na ty katalogy dívat, protože je tam tolik nádherných věcí, které by byli v mém pokoji prostě boží. :D

    OdpovědětVymazat
  6. Miluji vintage styl. Tento týden jsem byla náhodou u někoho a měli cely vnitřek domu vybaveny do stylu Provence! Úplně všechno ! Bylo to nádherné

    OdpovědětVymazat
  7. Nádherný styl, jednou až budu zařizovat byt nebo něco, tak si tam chci něco pořídit. :)

    OdpovědětVymazat
  8. IKEA ma najkrajšie doplnky, aké som kedy videla. :-)

    Rebelliouslily GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  9. V Ikei jsem teď sehnala sadu talířů svých snů! Některé věci se mi hodně líbí, ale některé moc dobře vymyšlené nemají. Třeba povlečení, které absolutně nesedí na rozměry polštáře ani deky, které jsou v ČR běžné, nebo třeba absence úchopů u zapékací misky. Člověk tedy máčí utěrku v obsahu mísy a nebo mu hrozí, že mu kluzké a horké nádobí vyklouzne z ruky a skončí rozbité na zemi i s obědem.

    Piosek

    OdpovědětVymazat
  10. Nádhera! My sa onedlho sťahujeme, tak sa strašne teším, ako si v Ikei budem zariaďovať novú izbu!:)

    Saja Frey Blog

    OdpovědětVymazat
  11. My máě s přítelem boží podkrovní byt s mým vysněným výhledem někam daleko :) Západy a východy slunce jsou tu neskutečný. Každopádně ta kuchyň a koupelna je boží. Stejně jako tmavé tóny v ložnici.

    thewaybya.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Taky se mi líbila inspirace bydlení v katalogu. Nejvíce z toho tvého výběru se mi zalíbila ložnice. Teď bydlím společně s přítelem v podnájmu, ale plánujeme časem baráček, který bych chtěla v nějakém takovém stylu. Pěkný článek :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  13. Tak ta kuchyň je naprosto, naprosto dokonalá! Úplně můj styl. Tohle bych vážně brala hned a nejlíp zadarmo(hah).

    Vážně moc krásná inspirace.. škoda, že za to dáte majlant:-).

    OdpovědětVymazat
  14. Ikeu mám veľmi rada, vždy sa tam dá super nakúpiť a za celkom dostupné ceny! :) Super článok :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  15. Ikea jejich nábytek se mi líbí :) miluju vybavovat a vymýšlet, jak bude vypadat místnost :). A těším se neskutečně moc, až budu vybírat celý byt :)

    OdpovědětVymazat
  16. Skvelý článok :) Ja mám IKEU neskutočne rada (nie len kvôli chutnému jedlu), vždy vedia dať človeku veľkú inšpiráciu, no vždy sa zastavím aj tak pri bytových doplnkoch a textílii

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  17. Katalog měla Ikea vážně pěknej, některé ty věci jsou skvělé! A taky jsem se těšila na to, až budu bydlet sama. Jaksi jsem zapomněla na to, že jsem chudý student :D Nakonec jsem ráda s tím, jak to dopadlo, ale úplně podle mých představ to taky není :)
    michelle-and-her-world.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Skvělá motivace
    Já už určitou představu o studentské bydlení mám, ale je taková neobvyklá. Pokud někdy budu třeba s kamarády mít byt, tak myslím, že tam každý nacpe, co chce.

    Andey
    lifeis-beautiful.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  19. ja bych ve vintage zila klidne do smrti, ne jen jako student :-D musim si uz ten ikea katalog taky objednat, aby mi chodil, grrr. me se libi i takovy ten paletový styl, jestli vis, co myslim :)

    OdpovědětVymazat
  20. Tohle je nádhera! ♥ Taky už se moc těším, až si jednou budu zařizovat to svoje bydlení :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  21. Zrovna ty první kachličky by mi asi tahaly oči :D, ale jinak je vždycky fajn, když má člověk představu, kde chce v budoucnu žít. :) My s přítelem představu máme - horší je skutečnost, kdy se budeme moct do vlastního vrhnout. :D

    OdpovědětVymazat

Za každý smysluplný komentář předem děkuju :)

© Adela's Words Blog
Maira Gall