sobota 9. září 2017

It's all about school

Po prvním týdnu ve škole jsem byla včera tak vyčerpaná, že jsem ani nestihla napsat tenhle článek - lehla jsem si do postele, pustila si oblíbený seriál a pak nějak usnula, už ani nevím..

Jsem strašně ráda, že je konečně tohle období svetrů, mikin a čajů. Ale s tímhle obdobím přichází a hromada povinností, které mi už teď lezou krkem. Vstávání v půl šesté po dvou měsících desetihodinového každodenního spánku? To byla fakt hrůza a věřím, že to tak má většina z vás :D Ale nebudu psát/mluvit pořád jenom o škole, prostě jsem si řekla, že letos na prvním místě rozhodně škola nebude! Je tolik věcí, které bych dělala radši než sedm hodin sedět a poslouchat věci, které v životě nevyužiju.

Ale nebudu furt tak negativní, protože se poslední dobou řídím heslem "positive mind" a "enjoy little things" -  snažím se tedy i na té škole nacházet ty pozitivní věci atd... :)


Protože jsem se rozhodla, že chci totálně prohrabat svůj šatník, dát věci, které mě se už nelíbí, někomu komu budou dělat radost, založila jsem si vinted (odkaz) - třeba vás tam také něco zaujme :) Začínám totiž svoje oblečení nemít ráda, chci najít styl, který se mi bude opravdu líbit - i když pořádně pořád nevím, jaký to bude.

Třeba přes týden, protože bylo takových povinností, jsem si na blog ani nevzpomněla. Ale chystám pro Vás spoustu záživnějších článků, než jsou tyhle "deníčkovský" a "vykecávací", tak snad vás zaujmou.

Mějte se krásně a nenechte školu ovládat váš život a aktivity! ♥

36 komentářů

  1. I na škole se dá najít něco pozitivního, třeba to že zvoní na přestávku a můžeš si dát jídlo :D! Ne sranda. Též miluju tohle období - svetry a čaje jsou moje :3 Vinted mám založený také, můžeš kouknout :) https://www.vinted.cz/uzivatele/272724-anneven

    thewaybya.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím jídlem náhodou souhlasím! :D Na vinted kouknu.

      Vymazat
  2. Škola. To bylo pro mě úplně zlo, nikdy sem nepochopili proč se mají mladí lidé učit tolik nesmyslu co jim k ničemu nejsou. Snad pouze na to aby měli víc vymytý mozky a byli otrávení ze života? Nad pořádným protřídění šatníku také přemýšlím ale mám tu skříň tak napranou ze se mi do toho nechce :D asi ale budu muset a taky přidám něco na vinted.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tou školou naprosto souhlasím.. I když máš vybraný obor, který chceš opravdu v budoucnu dělat, musíš se učit nesmysly okolo.. Díky za komentář :)

      Vymazat
  3. Taky mám ráda podzim a toto období. Ale přesně, jak píšeš hned v další větě, s tímto obdobím přichází i toto vše ostatní nepříjemné a zcela se tu s tebou shodnu v tom všem :/ :D
    A hmm, tak, něco využijeme...to zase ne že ne :) Ale je pravda, že hodně věcí bohužel ne :/ Ale tak je to v podstatě od takového konce základky, 6. nebo 7. třídy tam dokonce, kdy přibývalo čím dál více věcí, co prostě nevyužijeme ze školy...njn :/ :) Ale něco ano. A, jistě mysleme pozitivně...také se tím snažím poslední dobou řídit, je to tak lepší a svět je hned krásnější, když si člověk na každém dni a věci/události najde alespoň nějaké plus :) :)
    Jojo, vinted je fajn věc...také mám. Určitě na tvůj občas mrknu a dám si tě "sledovat" a třeba se mi něco zalíbí :) :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto souhlasím a pozitivně rozhodně přemýšlet začni, je to sice klišé, ale začnete se ti opravdu i více dařit a všeobecně ti bude líp :) Díky!

      Vymazat
  4. Taky bych chtěla, aby tento rok pro mně nebyl jenom o škole, ale asi bude :D Letos jdu do prváku na vysokou, takže pro mně bude všechno nové. Sice nebudu 7 hodin každý den ve škole, ale další 3 hodiny denně bude trvat, než někam dojedu :D
    Ale na druhou stranu jsem taky ráda, že nastává období svetrů. Už mi to dokonce chybělo! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak vysokou chápu, to je úplně něco jiného, to já jsem ještě na střední :D

      Vymazat
  5. To si umím živě představit, mně škola začíná později, ale i tak je tu práce ještě, takže deseti hodinám můžu jen zamávat :D a když už je víkend, tak se stejně probouzím brzy. To máš pravdu, podzim mám pro tohle taky ráda!♥
    To je dobře, pozitivita je důležitá. :)
    Už se moc těším na články!

    OdpovědětVymazat
  6. Taky se dost snažím myslet pozitivně a zatím (klepu) se to i nějak daří, tak snad to bude pokračovat. Škola jednoduše není každého priorita číslo jedna a měli by to občas pochopit i učitelé. :-)
    Na vinted určitě kouknu! Taky to mám teď nějak podobně a snažím se najít si svůj styl, jen se to pořád nějak nedaří. :D Budu se těšit na články!

    OdpovědětVymazat
  7. Zatím jsem ty povinnosti nepocítila, ale vstávání o půl šesté ráno se rychle přibližuje, a už teď se mi z toho chce spát :D, ale bohužel no :/. A máš pravdu, že i v méně příjemných věcech musíme nacházet pozitiva :).

    www.maly-kousek-nebe.blog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to si ještě "nevstávání" užívej, co bych za to teď dala :D Pozitivita je na životě jedna z nejdůležitějších věcí v životě (pro mě) :)

      Vymazat
  8. Nojo, to vstávání je hrůza. Ale bohužel to k tý škole tak nějak patří :D Je super, že se snažíš být pozitivní a nacházet pozitivní věci, tak by to mělo být. Taky bych se o tom měla pokusit, eheh.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě to zkus - bude to sice trvat dlouho - ani já nejsem 24/7 pozitivní (to snad ani nejde), ale jednou na to přijdeš a budeš se mít líp :)

      Vymazat
  9. To vstávanie je hrôza. Cez prázdniny som vždy spala 10 hodín a teraz musím vstavať o 6 -_- Školu mám, ale aj nemám rada.. niekedy sa kvôli nej trápim a myslím si, že by som cez svoj voľný čas mala robiť niečo záživnejšie a nie stále sedieť pri knihách..

    Wear the Confidence

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, já třeba neuvěřitelně lituju, že minulý školní rok jsem se snad pořád jen učila a neměla jsem čas na přátele, zábavu atd.. A tak to chci letos změnit.. :) Škola je rozhodně super ohledně lidí, ale i tak ta nenávist k učení přěvažuje.. Díky za komentář :)

      Vymazat
  10. Ja mám jeseň tiež veľmi rada kvôli celej tej atmoške, no za prvý týždeň v škole už som stihla chytiť chrípku, takže som si víkend veľmi neužila :/

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeej, tak se brzy uzdrav.. Taky jsem se asi ve středu necítila nejlíp, tak jsem jen doufala, abych neměla právě tu chřipku hned první týden.. :/

      Vymazat
  11. Miluju podzim,a letos se docela těším i do školy :D Možná proto, že jdu na vysokou a rozvrh mám rozhodně mnohem volnější :D zároveň jsem ale strašně nervní, soo :D Taky jsem si nedávno založila vinted :) a máš hezký věci, akorát malou velikost :( :D je skvělý, že se na všem snažíš najít to pozitivní, snad ti to vydrží :D
    michelle-and-her-world.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Já se snažím na všechno dívat se z té lepší stránky. Vstávání pro mě takový šok nebyl, ale to sezení v lavici a poslouchat povídání o chemii bylo horší. Tak hodně štěstí ve škole.

    Andey
    lifeis-beautiful.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Mě škola začíná až koncem října :) ale od začátku září jsem se nezastavila věčné vyřizování věcí a až teď mám konečně klid i na blog :D

    OdpovědětVymazat
  14. mne zacina skola az najblizsi pondelok, ale uz vcera som si vyberala rozvrh. a nie som s nim uplne nespokojna, vlastne mam ho asi najlepsi aky som ho v ramci moznosti mohla mat, ale aj tak. sedenie v skole od desiatej rana do deviatej vecer nie je zrovna to, po com tuzim. ale zas v pondelok a piatok nemam skolu vobec, takze sa asi nemam prilis na co stazovat :D
    tie tvoje veci su naozaj krasne, akurat by mi bolo asi uplne vsetko male, kedze od velkosti XS mam celkom daleko :D

    OdpovědětVymazat
  15. Taky jsem moc rada, že je konečně období svetru a čajů. V destivych dnech se ráda zachumlam pod deku s čajem v ruce a čtu si knihu. :) A snad ten svůj styl brzy najdeš a vinted je fajn vec:) Lepší než aby se ty věci vyhodily, když můžou dělat radost někomu jinému . :)

    OdpovědětVymazat
  16. Taky miluji to období svetru a čajů. Ač je léto super, tak tohle počasí je milionkrát lepší než ty vedra :D Vstavani do školy bylo desny, pamatuji si jak jsem v 5 hodin ráno stala v koupelně a doufala ze s tím obličejem v zrcadle něco udělám :D
    Každopádně mrknu na kousky ze šatníku, kterých se chceš vzdát :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  17. Miluju podzim, ale tento rok mi docela vadí, že to léto končí. Opálení bledne a já začínám bejt nachcípaná, takže si přijdu fakt odporně.


    Prolhaná Mrcha

    OdpovědětVymazat
  18. Ešte mi nezačala škola, takže ešte nie som zo všetkého podráždená a zatiaľ ani netrpím nedostatkom času. Ale zas, celkom sa teším až celé to šialenstvo opäť prepukne. Prajem pevné nervy. :)

    OdpovědětVymazat
  19. Je fajn snažit se na všem hledat pozitivní věci. :)
    Tak snad nějaký styl najdeš. :)
    Já mám skříň hodně rozmanitou, protože někdy mám chuť na sportovní věci, někdy na trošku elegantnější, někdy na klasické. :D Nějak záleží na náladě a na tom kam jdu. :)

    OdpovědětVymazat
  20. Držím palce, ať si svůj styl najdeš, ať se i v té škole raduješ z maličkostí. :) Je to potřeba, vždyť je to opravdu dlouhá doba, co v ní sedíme.

    OdpovědětVymazat
  21. Já mám teď o školy klid, ale co hůř - mám poslední termín v květnu na opravdu didaktického testu z češtiny. Každopádně člověk si musí vážit maličkostí a radovat se z nich. Taky si chci protřídit šatník :) My většinou dáváme věci na charitu :)

    OdpovědětVymazat
  22. Ja praveze toto obdobie az tak nemusím, lebo je mi stale zima, ale cajiky mam celkom rada. Prajem vela sil do skolskeho roka :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat
  23. Já se těšila na září. Ale tohle, co je za okny, je jenom hnusná parodie na listopad! Kdepak, na čajíčky mě neužije.. BuĎ silná, vydrž, však škola uteče :)

    OdpovědětVymazat
  24. Já mám náhodou tyhle deníčkovské články ráda :) snad si rychle na školní režim zvykneš a zaplaví nás nové články :)

    www.double-claire.blogspot.cz | GIVEAWAY o nálepky na notebook

    OdpovědětVymazat
  25. Já mám za sebou rpvní týdny na vysoké a přestože mě všichni varovali, zatím jsem nadšená! Takže i na té škole se dá najít něco pozitivního. Zvlášť, pokud jdeš studovat něco, co tě baví :)

    Takže Ti přeju, aby sis na tom všem dokázala vždycky najít alespoň něco pozitivního a pěkného.

    OdpovědětVymazat

Za každý smysluplný komentář předem děkuju :)

© Adela's Words Blog
Maira Gall