neděle 7. ledna 2018

Life Update

hah, sliby typu, že se budu blogu opravdu plně věnovat, jak vidíte, moc nevyšly.. A mě to hrozně mrzí, jenže já vážně NEVÍM, CO VÁS BAVÍ ČÍST na blogách.. Vím, že většina lidí na blogy již opomenula a "blogovací éra" je už dávno za námi a blogy pomalu (ale jistě) upadají. Proto bych se Vás ráda tímto článkem zeptala, co rádi na internetu čtete, jaká témata vás zajímají, opravdu mi tím neskutečně pomůžete a třeba se konečně (už asi po sto padesátý) uchytím..

Aby to nebyl pouze nudný info článek, přikládám Vám sem nějaké moje tipy a maličkosti, které mi v uplynulých měsících, co jsme se "neviděli", dělaly radost, překvapily a nadchly.

Seriály, seriály a zase seriály



Někdy okolo Halloweenu vyšla po roce 2. série STRANGER THINGS, který v této době zná už snad každý, a není se čemu divit, je to fakt bomba. Tato série, kterou tvoří 9 dílů cca po 45 minutách, nadchla a líbila se mi snad i více než ta první! Všech 9 dílů jsem zhlédla asi za 3 dny, protože bylo to tak napínavé, že nešlo čekat.

Další seriál jsem našla někdy o Vánocích. Jmenuje se DARK. Hodně připomíná Stranger Things, ale musím říct, že i tak má hodně, co do sebe. Upřímně, když jsem na něj narazila a viděla jsem, že je to seriál z Německa, řekla jsem si, že v němčině se na nic dívat fakt nebudu - vadí mi ten jejich přízvuk, ale hlavně nenávidím, když koukám na seriál a nerozumím ani slovu a musím 100% spoléhat na titulky, to mě hrozně znervózňuje. Ale našla jsem naštěstí i verzi předabovanou do angličtiny, takže jsem si pustila první díl a spadla jsem do toho - za pár dní bylo hotovo. Nechci spoilerovat, ale konec byl hrozně zvláštní a 2. série až za rok? Nevím, co budu dělat fakt :-)


Také jsem koukala na 2. sérii RIVERDALE, sice jsem na to koukala ráda, ale nějak extra mě to, jako dva předchozí seriály nenadchlo.

?? Rok 2018 má být na seriály dost bohatý, takže se těším! Třeba by se vám líbil článek o seriálech, na které se můžeme těšit a budou stat za to? Dejte mi vědět! 

Hudba

3. listopadu 2017 vydal Sam Smith album The Thrill Of It All a jako upřímně, nikdy se mi nelíbilo album tolik, že bych ho CELÉ poslouchala do teď! Každá písnička má něco do sebe, super text, melodie a jeho božský hlas tomu dává jen grády!
Kosmetika

Celkem se mi z toho všeho stresu, make-upu zase zhoršila pleť. A já si obličej roznípala tak moc, že jsem měla na tvářích strupy, kterých jsem se sice zbavila, ale zůstaly po nich nepěkné tmavší skvrnky. Proto jsem hledala na internetu a pořídila si pár (pro mě nových) přírodních produktů, které by mi měly pomoci, tak snad *křížím prsty*! 
- 100% Aloe Vera gel na obličej, který zajišťuje hydrataci a především je Aloe Vera léčivá snad na vše :D
- Zelený jíl (v prášku) - vždy ho smíchám s vodou, udělám si takovou kašičku a používám jako masku. Regeneruje a posiluje pokožku. 
- Sušená syrovátka - někde jsem vyčetla, že nejen její pití je zdravé pro tělo, proto postupuji stejně jako u jílu - smíchám s vodou, udělám kašičku a dám na obličej jako masku a nechám cca 20 min působit. 

Dairy-free dieta update

Tak tohle je asi největší fail roku 2017. Stravovat se bez mléčných produktů jsem strašně moc chtěla, sice jsem už asi půl roku neměla jogurt, do kafe si mléko skoro nedávám (i to kafe už skoro vůbec nepiju - nahradila jsem ho zelených čajem!), ale sýry a smetanu prostě jím dál. Nevím, nechci se kvůli pleti až tak moc omezovat.



To by snad k updatu z mého života stačilo, i když to není ani polovina! :D Mějte se krásně, doufám, že jsem zatím v novém roce jen a jen spokojení a vidíme se snad příště!

32 komentářů

  1. Ahooj:D. Máš opravdu moc krásný blog...to je rozhodně první věc, kterou musím říct:). Ta druhá je, aby ses neřídila podle ostatních. Piš o tom, co baví hlavně tebe, hlavní přece je, aby tě tvůj blog bavil a já věřím, že po nějaké době se najde spousta lidí se stejnými zájmy, jako máš ty:). No a rozhodně si nemyslím, že blogy upadají:D. Samozřejmě je teď o hodně těžší se uchytit, protože blogů je tolik, že by je rozhodně spočítat nešlo....:D. Každopádně blogerská komunita je úžasná a hlavně obrovská:D.
    Jinak článek o seriálech by byl rozhodně super!
    Měj se krásně!
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, děkuji moc za pochvaly, moc si toho vážím :) Sama se právě hledám - co mě baví atd., tak jsem chtěla vědět i názor čtenářů, jaké články a témata by uvítali :)
      Děkuji za krásný komentář a měj se nádherně!

      Vymazat
    2. Souhlasím s tím, co píše slečna :) Piš podle sebe! Vždycky se najde někdo, koho baví to samé, co tebe.
      I já se dřív snažila psát podle toho, co zrovna frčelo v blogové sféře nebo to, co mi radili ostatní. Ale opravdu to nemá cenu. Z toho článku je to poznat. A navíc, když to nepřínáší radost tobě, jak to má přinést radost ostatním? :)

      Vymazat
  2. Stranger things jsem ještě nedokoukala :D První sérii jsem sice viděla za dva dny, ale na tu druhou už něják nezbyl čas a viděla jsem asi jen 4 díly..snad to doženu :D
    Dairy free.. taky fail.. :D Zkoušela jsem, nevyšlo.. :D A přitom mi mléčné výrobky nechutnají a do kávy mlíko nedávám.. nechápu kde je potom ta chyba

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak šup, najdi si čas a jdi ST dokoukat, nebudeš litovat! :)

      Vymazat
  3. to mas pravdu, blogy mozna trochu upadaji ale i tak jsem ráda ze jsou tu porad tací kteri se tomu věnujeme :) a sdilime zkusenosti, myslenky a sblizujeme se a piseme si stale :)
    kazdopadne diky za super tipy :) serialy neznam, ani jeden zmineny, ale urco se na nejaky mrknu an echam se ráda inspirovat.
    Ja koukam spis na klasiku na Big Bang, Outlander, Vikings, Greys anatomy, Young Sheldon a ted jsem diky pritelovi objevila super serial Black Books, to me strasne bavi, takova parodie na knihkupectvi :D
    Sam Smith je uzasny uzasny uzasny :) nemam k nemu slov, posloucham ho a neprestanu, co se tyce pleti, ani mi nemluv, od te doby co jsem vysadila pred rokem a pul antikoncepci to jde od desiti k pěti. fakt šileny šileny. nevim si uz rady. ani doktorka na kožnim mi vlastne nepomohla. děs. uz jsem z toho zoufala.
    kazdopadne preji krasny novy rok a s psanim neprestavej :)
    www.verubooklover.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak seriálová klasika je taky super, ale mě hrozně baví ty nové, tak se taky koukni :) S pletí mi dermatoložka taky vlastně nepomohla, ty chemický krémy mi na obličej absolutně nepomáhají (ale na dekolt třeba jo! divný co?)
      Děkuji za super reakci! :)

      Vymazat
  4. Piš hlavně to, co tě baví. Občas mi také docházejí nápady, ale důležité je se do ničeho nenutit.
    Riverdale zbožňuju, ale dle mého názoru byla první série více zajímavá. Stranger Things a Dark znám, ale ještě jsem neměla čas se k nim dostat. :D
    Upřímně Sama neposlouchám, ale pár písniček znám a jsou skvělé!
    Koukám, že s pletí máme všichni stejné problémy. Také se mi teď zhoršila a už z ní začínám být pomalu zoufalá. Na kožním mi pouze zbytečně předepisuje něco, co nezabírá a dávám do toho peníze...

    Krásný a šťastný nový rok 2018!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mě celkem druhá série Riverdale zklamala, není to tak napínavé a teď ta finální epizoda? Nic moc, myslela jsem, že to bude nějaká bomba.. S kožní mám stejné zkušenosti, v lékárně nechám několik stovek, ale výsledek není dlouhodobý, někdy mi ty přípravky akorát pleť rozdráždí.
      Děkuji za komentář :)

      Vymazat
  5. Já mám ráda seriálo jako HIMYM, přátelé nebo i třeba walking dead :D Díky za kosmetické typy:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. HIMYM jsem nikdy neviděla celé, jen tak nárazově :D A Přátelé jsou absolutní srdcovka, na ty nedám dopustit.

      Vymazat
  6. Za mě jsou nejlepší ty články, které autora nejvíc baví - je to na nich hodně znát :) Jinak pěkný článek a zajímavé tipy :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  7. Jééé, jsem ráda, že jsi zpátky! Mně se třeba líbí články ze života, něco jako tento a ty všechny tvoje články se mi prostě líbily! :) Určitě napiš ten o seriálech, ten by mi hodně pomohl! :D :) Beauty novinky jsou super, hlavně jíl! Tu masku mám taky, sice od jiné značky, ale princip je stejný. O syrovátkách jsem teda ještě neslyšela :D

    http://www.thewaybya.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, to je hezký, že si mě takhle pamatuješ a děkuju moooc :)
      Zrovna před chvílí jsem masku ze syrovátky měla na sobě a přemýšlím jestli to něco dělá, ale špatně se to hodnotí, když současně používám více produktů, tak moc nevím, jaký jak pomohl :D

      Vymazat
  8. Zelený jíl mám i já hodně oblíbený! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Já zrovna dokoukala první sérii RIVERDALE, bylo to zajímavý a docela nečekaný. Ale chvilku si dám voraz než zase půjdu na další sérii.

    pac a pusu, Tánička
    blog: tanicka04.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Viem ako sa cítiš :) Niečo podobné som aj ja riešila na blogu ak si chceš prečítať aj môj názor na blogu ho nájdeš pod nadpisom: Mostly on Instagram....avšak kamoška a vlastne veľa ľudí ma presvedčili o tom,že blogy veľmi radi čítajú a nevzdali by sa toho :) Preto sa ani ty nevzdávaj :) Čo sa týka tém ...hmm a čo tak skúsiť všetko? Niečo ako lifestyle blog :) Môžeš písať aj o seriáloch aj o hudbe...no o všetkom pretože lifestyle je veľmi široká škála ktorá naozj ponúka veľa tém :) Ja som tiež tak trošku lifestyle blogger aj ked mostly about fashion :) Avšak občas je to veľmi svieže keď blog nie je stále len o tom istom ale napr aj o cestovaní či dobrom jedle ! :)))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  11. Ja som mala podobné ambície....a tiež nejak nevyšli, ale myslím, že človek by sa do takých vecí nemal nutiť :). A písať je podľa mňa stále najlepšie o tom čo baví teba najviac a v čom sa cítiš dobre :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat
  12. Já ráda čtu různý blogy, ale nejvíce mě baví cestovní články, ale také i ze života :). Já píšu, co mě zrovna napadne a píše se mi to dobře:). Mě se Riverdale úplně mega moc líbí:). Stanger things znám, ale jsem líná začít koukat na nový seriál :D.

    www.shardofdreams.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. S přítelem hodně koukáme na seriály ale vybíráme hlavně ty, který mají hodně dílů a hodně sérií :D K mým nejoblíbenějším patří The walking dead, Skladiště 13 a Heuréka. Teď sledujeme Bylo nebylo :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  14. Tak niekedy sa sľuby nedaju dodržať keď človek nemá čas písať ja tiež píšem a pridávam články ako kedy sa dá:) no a ten zelený íl na pleť už som davno nad nim uvažovala a o srvatkovom som teda ešte nepočula je to novinka pre mňa znie to dobre ak ho niekde uvidím hneď by som ho brala:)

    OdpovědětVymazat
  15. Nejradši čtu články ze života, nebo cestovní články. :)
    Seriály neznám, moc na žádný nekoukám, musí mě hodně zaujmout a musí být ukončený, abych na něj začala koukat. :D

    OdpovědětVymazat
  16. Mě pořád baví číst blogy a taky mě baví psát, akorát je málo času. Ráda čtu povzbudivé články, typy na seriály, o hudbě ale i takový ty deníčkový články, když je to něco zajímavého :). Rozhodně napiš ty typy na seriály (ne, že bych měla čas začít sledovat nějakej novej :D)
    michelle-and-her-world.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Já naprosto miluji Riverdale, Supergirl a Wentworth (ženská věznice). Seriály jsou super do deštivých a depresivních dnů. :-) A bez hudby se neobejdu jediný den. Tak doufám, že přijdeš na to, co psát. Já sama mám někdy krizi a nevím :-D

    OdpovědětVymazat
  18. Já jsem milovník všech druhů sýrů, takže bych je určitě nemohla jen tak přestat jíst :D Aloe Vera na pleť je super :) a jinak s těmi blogy je to někdy těžké, taky občas tápu, o čem psát. Naposledy jsem psala recenzi na horor a měla jsem tam nejméně komentářů snad za dobu, co ten blog píšu. Takže tuším, že to tedy psát moc často nemám :D

    LENN

    OdpovědětVymazat
  19. Já ráda čtu, co se děje v životě lidí, nějaké recenze, nebo když píšou nějaké smyšlené příběhy.. asi jsem takový vše čtenář :)
    Mně se teď pleť taky zhoršila, nu musím s tím něco dělat. Seriály vypadají docela pěkně, druhá série mě též tolik nezaujala :/

    OdpovědětVymazat
  20. Já osobně mám na publikvání článků stanovenou středu. V létě jsem s tím začala a bylo to fajn, měla jsem přednastavené články i měsíc dopředu, ale jak je teď škola, tak jsem musela články publikovat třeba v neděli a pak hned ve středu, abych se zase vrátila do starých kolejí. Ale pomáhá to. Mít ten jeden den, naplánovat si třeba měsíc dopředu články a tak. :-)

    OdpovědětVymazat
  21. Tak na riverdale jsem zkoušela koukat,ale vůbec vůbec to není můj typ seriálu .)

    OdpovědětVymazat
  22. Ono je to tak vždycky, když si člověk řekne, že se budeš snažit a psat víc, tak se stane opak - najednou se zjeví ten pocit povinnosti a vyrovná ho pocit odporu. :DD Proto jsem se přestala na blogu omlouvat za nečinnost, prostě publikuju článek v takové době, kdy mám na to chuť. :)
    Rozhodně se neomezuj tím, co ostatní zajímá, pokud chceš s něčím ven, o něčem psát, prostě začni, z vlastní potřeby. Čtenáře tu máš, nebude to jen kvůli obsahu, ale i stylu, jak se vyjadřuješ, co dáváš ven.
    Takže hlavu vzhůru, když se ti bude chtít o něčem psát, prostě to napiš, když ne, tak se na to vykašli - svět se neboří, ozveš se zase, až to přijde. :)

    OdpovědětVymazat
  23. Taky mi to moc nevychází, ale dělám co můžu a snažím se, ale znáš to :D Jinak když se ptáš co by kdo četl, tak z těchto kategorií bych si moc nevybrala. J8 mám nejraději lifestyle - akce, místa, podniky a pak takové to tvoření a taky nějaké fashion, ale to jen velmi okrajově :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  24. Stranger Things je určitě jedním z nejlepších současných seriálů, moc povedený. Dark mě svým trailerem tolik nezaujal, ale už jsem o tohle seriálu slyšela tolik dobrého, že bych se na něj snad i měla podívat. Na Riverdale se dívám, ale přiznám se, že první série se mi líbila mnohem víc než ta druhá, ten seriál jde trochu do kytek a stává se čím dál víc hloupějším - ale furt mu dávám šanci a doufám, že se zlepší :D :) A album Sama Smitha jsem nějak přeskočila, singly mě moc nezaujaly, tak asi proto, možná se k němu někdy vrátím..

    OdpovědětVymazat

Za každý smysluplný komentář předem děkuju :)

© Adela's Words Blog
Maira Gall