úterý 18. července 2017

JAK SE ZBAVIT ČERNÝCH TEČEK

Černé tečky jsou pro mě největší zlo. Pupínek na obličeji ani ne za týden zmizí, ale co ty otravné černé tečky? Jsou a budou na vašem obličeji pořád, pokud s nimi něco neuděláte (doufám, že nejsem jediná haha)
Asi před rokem jsem pořád hledala na internetu, jak se jich zbavit. Zkoušela jsem (neúspěšně) různá DIY na masky na černé tečky, ale ty mi vůbec nic nevytáhly. Tady je jich pár. Zkuste je, třeba Vám pomůžou, v mém případě to bylo bohužel k ničemu.

DIY pictures © http://pinterest.com

A pokud Vám jako mě tyto DIY masky nepomůžou, napadne Vás asi: "Co nějaký produkt v drogerii?". Taky mě to napadlo a hned jsem šla něco shánět. Nejdříve jsem sháněla tu "slavnou" černou masku, která vždy na všech videích na internetu vytáhne všechny černé tečky a jste zachráněny. OMYL. Použila jsem ji a jediné co mi možná udělala, bylo to, že mi vytrhala chloupky - což fakt nechcete. Poté jsem si na internetu objednala Pig-nose clear black head, protože jsem to viděla u Teri Blitzen, která si ji chválila (jo, fakt :D bylo mi asi 14, tak jsem ji nejvíc sledovala). Stála mě kolem 100 Kč. A že by se konal zázrak? Opět NE. Potom jsem zkoušela různé masky (ne slupovací), které zezadu měly napsáno, že bojují proti černým tečkám. Ale ani ty nepomohly.
Ale včera jsem vyzkoušela "pásky" (nebo jak se tomu dá říct?) Refining Clear-up Strips od NIVEA (180 Kč). Nejdříve jsem si říkala, že pochybuju, že Nivea bude lepší, než tyhle zahraniční značky. A ono fakt jo. Sice pořád žádná sláva, ale bylo to poprvé, co mi ten pásek opravdu nějaké ty černé tečky vytáhl - neříkám, že to jednou použijete a budete bez černých teček - to opravdu ne! Ale za vyzkoušení to stojí! :)
Obsah balení: 6 náplastí - 4x na čelo, 2x 2 náplasti na čelo či bradu



pictures: © http.//google.com/ 
A co Vy? Trpíte černými tečkami & co pomáhá Vám? 
Dejte mi vědět do komentářů :) 

12 komentářů

  1. Páni, super článěk, taky mám s černými tečkami docela trápení, tak určitě Niveu vyzkouším :) Zatím jsem dělala ty DIY masky a přesně jak říkáš, ničemu to nepomohlo :D

    OdpovědětVymazat
  2. Užitečný článek, s černými tečkami hodně bojuji. Většinou se je snažím zakrývat, ale i tak přes den vyběhnou :D..
    Pásky jsem měla z Dm od zn. Balea, a ty nebyly špatné ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Pig nose chci hrozne vyzkouset. Jinak pres leto hodne trpim cernymi teckami, takze Diy masky urcite vyzkousim :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám černé tečky také, ale málo. Od té doby co používám přírodní kosmetiku Mannamydlo.cz, konkrétně mýdlo z černého uhlí, nemám černé tečky :) Zkus se podívat a uvidíš.

    OdpovědětVymazat
  5. Černá maska na mě taky nefungovala a ještě jsem po ní byla hrozně rudá, takže za mě bohužel taky ne. S Niveou nebyla spokojená moje ségra, ale slyšela jsem pochvalné recenze na Balea a Essence pásky, tak vyzkouším ty :)

    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
  6. Mě pomáhají černé masky a čištění u kosmetičky hlavně 😄
    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  7. Já s černýma tečkama taky bojuji a tvoje rady mě opravdu zaujaly :-) Tento týden mám v plánu zavítat do drogerie takže se na tyto náplasti určitě podívám ;-) Děkuji za TIP!!

    OdpovědětVymazat
  8. Great post dear ❤
    If you want check out my blog . I write about fashion,beauty and lifestyle . Maybe we can follow each other and be great blogger friends !

    http://herecomesajla.blogspot.ba/

    OdpovědětVymazat
  9. trpím jimi jeden si nevyčistím pleť a už je to na obličeji pohroma, pomáhá mi maska od avonu, ale ještě to není ono, tak zkusím i ty nivea pásky

    OdpovědětVymazat
  10. Mě ty pignose vyhovují hodně :)

    OdpovědětVymazat
  11. Veľmi pekný a nápomocný článok :) Myslím, že vôbec nie si jediná, ktorá ma tento problém, aj ja ho mám. Tiež som rozmýšľala nad tou čínskou čiernou maskou, ale ako vidím, asi skôr vyskúšam tie pásiky od Nivei. Mne veľmi pomáhajú masky od Avonu, s ktorými som neskutočne spokojná a mám doma už niekoľké balenie :)

    www.frenchstyle.eu

    OdpovědětVymazat

Za každý smysluplný komentář předem děkuju :)

© Adela's Words Blog
Maira Gall