neděle 3. září 2017

SEPTEMBER

Nemůžu uvěřit, že už je září.. Jakoby před týdnem bylo 30. června a já byla štěstím bez sebe, že mám před sebou skvělé dva měsíce volna.
Asi ani minutu letošních prázdnin nelituji. Užila jsem si je naplno s rodinou a přáteli ať v zahraničí nebo doma. Měla jsem i taková malá přání, že chci začít jíst zdravě, nekonzumovat mléčné výrobky a cvičit. A víte co se mi z toho povedlo? Ani jedno. Ale co.. K tomu, abych jedla zdravě už se pomalu blížím - dokonce odmítám nabízenou čokoládu! No chápete to? K odstranění mléčných výrobků také, přestala jsem jíst jogurty (a víte že mi vůbec nechybí? Nedokázala jsem si bez nich představit ani týden a upřímně za srpen jsem měla asi tak 2 jogurty? NE CHÁ PU.), sýr si ale na housku dávám pořád, protože sýr je sýr a mléko do kafe jsem taky nějak tak omezila. A cvičení - no to je asi nejmenší progress. Cvičila jsem týden podle plánu. Pak jsem na to nějak zapomněla. Ale co.. I to je pokrok. Takže si můžu vlastně říct, že polovinu svých letních přání ohledně mě samotné jsem tak nějak splnila? Během srpna jsem taky zjistila, že nemůžu ze dne na den přestat jíst mléko, začít radikálně cvičit, jíst zdravě. Všechno to chce nějaký postup, pomalu ale jistě se k tomu danému bodu dostávat. A i když teď přichází období stresů (září snad bude ještě v pohodě), chci ve zlepšování mého životního stylu pokračovat.

photo via pinterest

Nevím, jak to bude ohledně blogu během školy. Chodím na střední, ale nechci to nějak hrotit letos. Vloni jsem se opravdu dřela a pak mi přišlo, že můj život je jen biologie, fyzika atd... Chci si zbytek roku 2017 (hrozný co?) užít a být více šťastná ☺ S tím štěstí souvisí i pobyt venku s přáteli, proto trošku pochybuji o pokračování blogu.. Ale když se chce tak to jde že jo? Já to zvládnu, protože mě baví psát články, navštěvovat vaše blogy a komunikovat s Vámi!

Teď Vám jen přeji úspěšný začátek školy (ať už jdete zítra, nebo až v polovině září na vš) a hlavně se nestresujte, mějte se krásně a já doufám, že si zase o něčem u nějakého článku popovídáme ♥


16 komentářů

  1. držím palce, nech sa ti splnia ciele :)

    OdpovědětVymazat
  2. Je vážně hrozné, jak ty prázdniny utekly! Člověk se pořádně ani nerozkouká a už zase končí. Každopádně ti držím palce, aby se ti dařilo zlepšování tvého životního stylu, také se o to snažím a přesně jak píšeš - nejde to ze dne na den a dělat malé krůčky je mnohem lepší :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, mě připadám, že léto neuvěřitelně rychle uteklo!

    OdpovědětVymazat
  4. Nechápu jak to mohlo tak rychle utýct, vždyť před chvilkou jsem se smála, že mam dva měsíce volna a teď... čtvrťák, to prostě nikdo nechce :D Taky ti přeju hezkej začátek a hodně času na blog, líbí se mi :)

    OdpovědětVymazat
  5. tak ti veľmi veľmi držím palce, nech ti všetko výjde tak, ako chceš ty ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  6. Hodně štěstí s tvými plány, opravdu to chce jít do toho naplno a postupně...vytrvat.. :) jinak snad bude začátek školy opravdu úspěšný :)

    OdpovědětVymazat
  7. Úspěšný začátek školního roku přeji :) :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já díky tomu, že jsem maturovala jsem měla prázdniny někdy už od května (i když jsem se ještě učila na pár zkoušek) tak mi to uteklo taky hrozně rychle. S tím zdravím jídlem bych taky ráda začala - občas se mi to i daří. :D Už nejím tolik sladkostí jako dřív, tolik nesladím :)

    OdpovědětVymazat
  9. Moc pěkný článek. Léto strašně rychle uteklo. Za chvíli budou zas vánoce a pak zas nový rok. :D Ten čas letí proste nějak ryhle. A jinak držím palce se zdravou stravou a i s tím cvičením. A snad si najdeš čas i na blog. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Držím palce, aby všetko vyšlo! :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  11. Prázdniny utekly i mně, no i když jsem měla čtyři měsíce :D. Máš pravdu, že pokroky musí člověk dělat postupně, nejde ze dne na den začít žít úplně jinak. S cvičením přes léto jsem byla taky bídně.. spíše jsem hodně chodila na procházky, na hory, ale dřepovala jsem naposled v květnu :D.
    Taktéž ti přeju klidný školní rok, ať se moc nestresuješ a užiješ si ho podle představ!

    www.maly-kousek-nebe.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Krásný článek! U mě taky změny přicházejí postupně, nedokážu ze dne na den udělat nějakou radikální změnu.. Třeba co se týká těch mléčných výrobků, tak ty se taky snažím omezovat, jogurty už nejím vůbec, sýr si dám maximálně jednou za měsíc a jedině si dávám smetanu do kafe, ale doufám, že je jednou omezím úplně :)
    Já jsem zvědavá, jaký bude tenhle školní rok, čeká mě bakalářka a státnice a já doufám, že se celý můj život nebude zase točit jen kolem školy..

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  13. Já byla ve škole už 1.září :D Ach ta vejška. Každopádně rozhodně nepřestávej psát blog, je to taky taková forma relaxu od té školy :) V životě opravdu nejde o známky. Na střední jde stejně jen o to, dostat se do čtvrťáku a odmaturovat - no fakt :D!

    thewaybya.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Přeji, aby se ti dařilo dodržet, co chceš. :)
    On není problém některé věci přestat jíst nebo pít, když je nemůžeš vzhledem k tomu, že ti z nich není dobře. Milovala jsem jogurty, mléko, ale přestala jsem je ze dne na den.
    U sladkého je to pro mě horší. :D

    A jinak hodně štěstí ve škole. :)

    OdpovědětVymazat

Za každý smysluplný komentář předem děkuju :)

© Adela's Words Blog
Maira Gall